Interiérové zábradlíVše zabaleno a pečlivě proloženo, aby se mříže nepoškodilyKované probíjené mříže Praha 8 Karlín, Kollárova 14
Lubomír Kotalík kovář

Co takhle osobitý dárek pro někoho, koho máte rádi?

Možná pořád přemýšlíte čím byste udělali radost svým blízkým. Buď k nějakému výročí nebo pod stromeček. Nebo třeba máte představu, ale zase přicházejí otázky „Co když se to nebude líbit/hodit?“.

Nabízím Vám možnost zakoupení dárkových poukázek v různé hodnotě (tu si určíte sami) na originální ručně kované umělecké výrobky.

Díky poukázkám na zhotovení výrobku se tak dá splnit přesná představa, kterou vámi obdarovaný má. Věcí, které mohu vyrobit je nepřeberné množství. Sám říkám, že vyrobím cokoliv od hřebíku po rozhlednu. Namátkou to mohou být svícny, zvonice, věšáky, krbové nářadí, jakékoliv příslušenství ke krbu, vývěsní štíty, kované domovní číslo, kliky, mřížky a další doplňky.

Protože mám rád pěknou a poctivou práci, nechal jsem dárkové poukázky vytisknout na luxusní papír Canson Edition Etching. Poukázka je zabalena v ručně vyrobené obálce a převázána mašlí.

Dárek od kováře, to je dárek na celý život. Nejraději pracuji tradiční metodou zpracování kovů z pořádného a poctivého kusu železa. Rád si vyslechnu vaše návrhy na výrobky, mohu tak snadno zpracovat vaší představu.